• сб. апр. 13th, 2024

Астролози отговориха ще има ли ядрена война в Украйна

Bychaspic

апр. 4, 2024

Едва ли не всички се страхуват, че войната в Украйна може да продължи безкрайно, а ядрената война е още по-страшна. Има много мнения по този въпрос, но нека разберем какво казват „небесните тела“ за това, пише УНИАН, цитирана от „Фокус“.

Войната в Украйна днес изтощава украинците – постоянна тревога, обстрел на градове и смъртни случаи, както сред военните, така и сред цивилното население. Всеки в страната мечтае този ужас да свърши възможно най-скоро и никога да не се повтори.

Но ще има ли ядрена война? Астрологът Влад Рос в интервю за УНИАН казва, че пълномащабното нахлуване ще завърши с използването на тактически ядрени оръжия.

„Никой обаче не знае какво ще се случи по-нататък, но тактическите оръжия не са използвани, най-вероятно те могат да унищожат стадион, но какъв ще бъде ефектът като цяло, не е известно“, отбеляза астрологът.

Но астрологът Алексей Кириченко, отговаряйки на въпроса дали ще има ядрена война през 2024 г., уверено отговори, че не.

„Това е много прост въпрос. Уверено отговарям, че не. От време на време страховете от ядрен удар се увеличаваха. Почти винаги, когато това се случваше, се подчертаваше позицията на планетата Плутон. Именно тя е свързана с темата за атома и ядрените ядрените удари. Мисля, че дори няма да плашат с това много“, заяви астрологът в коментар за ТСН.

Освен това познавачът на китайската метафизика Дейвид Уекуа в интервю за YouTube канала „Моят свят“ каза, че след използването на ядрени оръжия няма да има победители във войната. Следователно другите страни просто няма да позволят на Путин да натисне „червения бутон“, заключава той.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *