• пт. мар. 29th, 2024

Атанасова: ГЕРБ ще спечели изборите. Кандидатът ни за президент ще е пълен антипод на Радев

Bychaspic

сеп. 4, 2021

„Бяхме игнорирани като партия в преговори за съставяне на кабинет. На другите партии не им достигна много за да направят правителство, включително и разум“, това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ.

Тя добави, че интригите в новите партии са ежедневни, също и днешната от страна на Тошко Йорданов към Татяна Дончева за приемане на пари.

Десислава Атанасова заяви, че е било груба политеческа грешка от страна на „Демократична България“ и ИТН да откажат преговори за правителство с ГЕРБ и добави, че сега не само ГЕРБ, но и всички партии в парламента са в изолация.

Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че нов политически проект около Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ.

Според Атанасова е рано да се говори за резултатите от новите избори, както и кой би бил кандидат за премиер на партията, но смята, че те ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Тя заяви, че очаква избори 2 в 1 по обективни причини.

„Бяхме убедени, че трябва да има редовно правителство, защото служебното правителство няма много правомощия, освен да организира избори. Червени линии няма да прескочим за БСП и ДПС“, категорична бе Десислава Атанасова.

Тя очерта и профила на кандидата за президент на партията, който ще бъде пълен антипод на Румен Радев, такъв, който няма да разделя нацията, а ще бъде обединител, кото добави, че кандидатурата ще бъде обявена съвсем скоро.

Източник: http://epicenter.bg

One thought on “Атанасова: ГЕРБ ще спечели изборите. Кандидатът ни за президент ще е пълен антипод на Радев”
  1. Тъпа крачка – при положение , че Радев със сигурност печели поне около 75 % от Любовта на народа – за неговия Антипод не остават повече от 25 % , а ако предположим , че в тези 25 ще се включат и представители на останалите политически течения у нас , то – за вашия страхотен представител може и да остане някоя трошица / дай Боже/ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *