• вт. май 17th, 2022

Бабикян: Неидването на Борисов в парламента е обидно за гражданите. Позата на пострадалия той я умее

Bychaspic

апр. 17, 2021

„Винаги когато има тапа и шампанското избухне дава пяна. Миналият път когато парламентът беше толкова многолик e когато свалиха другият диктатор Тодор Живков“. Тапата излетя и това е нормално. Най-вредният изход на този парламент е краткосрочният финал. Трябва човек да си дава сметка, че да събориш стена и режим е много важно. Но трябва да съградиш и дом, което не е лесно.“, коментира Арман Бабикян. Той бе гост в предаването „Седмицата“ на Дарик радио.

„Първо трябва да почистим, за да излеем плочата. При нас има много високо ерудирани експерти. Ние знаем как се гради дом. Не става въпрос за алабализми.“, сподели той.

„Реакцията на Борисов е обидна към гражданите. Защото не са го избрали отново. Трябва всичко да бъде сложено на масата. Да обсъдим идеите и плановете. Няма да има спокойствие. Никой няма намерение да сключва сделка с БСП и ДПС. Дребният принцип „Давай, и ще ти се даде!“ , няма да се случи. Ще има повече контрол и изискване от друг път. За да променим правосъдната система е нужно време и смяна на хората във Висшият съдебен съвет.“, добави Бабикян.

„Позата на пострадалия, Борисов я умее. Хората много дълго са плакали за Ленин и за Сталин. Той се опитва да постигне този ефект. Без мен за къде сте. Това е този манталитет на бащицата.Нужни са ключови промени и няма да стане само за 2 месеца. И да, Борисов ще дойде в парламента. Този човек е беглец. Когато имаше резолюция, той не се появи. Този човек винаги бяга. Така избяга и дори не подаде оставката си лично.“, завърши Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.