• пт. сеп. 29th, 2023

Бритни Спиърс: Плаках две седмици, докато гледах филма за живота си

Bychaspic

апр. 6, 2021

Нейните фенове показаха подкрепата си в социалните медии с хаштаговете #We’reSorryBritney и #FreeBritney

Певицата Бритни Спиърс заяви, че е плакала седмици наред, след като е гледала телевизионен документален филм, който разглежда нейния стремглав възход като тийнейджър, последвалия медиен контрол и широко обсъжданите ѝ сривове, пише OFFNews.

В публикация в Instagram 39-годишната певица заяви, че не е гледала филма до края „Framing Britney Spears“.

Но от това, което видях, бях засрамена от светлината, в която ме представиха… Плаках две седмици и… все още плача понякога“, написа тя в понеделник късно в публикацията, придружена от видео как танцува на песента „Crazy” на Aerosmith.

Документалният филм, който привлече вниманието и към дългогодишната битка с баща ѝ за контрола върху финансовите ѝ дела, излезе миналия месец.

Спиърс, която се изстреля до върха на славата през 1998 г. с хита „Baby One More Time“, се опитва да замени баща си Джейми Спиърс като неин попечител.

Той е назначен за ролята през 2008 г., след като тя е хоспитализирана за психиатрично лечение.

Нейните фенове показаха подкрепата си в социалните медии с хаштаговете #We’reSorryBritney и #FreeBritney.

Цял живот съм излагана на показ с изпълненията си пред хората. Изисква се много сила, за да се ДОВЕРИШ на вселената с истинската си уязвимост, защото винаги съм била толкова осъждана… и излагана от медиите… и все още съм и до днес“, написа Спиърс.

Докато светът продължава да се върти и животът продължава, ние все още оставаме толкова крехки и чувствителни като хората… Не съм тук, за да бъда перфектна… перфектното е скучно… Тук съм, за да предавам доброта.“

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *