• пн. окт. 18th, 2021

БСП няма да бъде гонена от „Позитано“ 20

Bychaspic

окт. 5, 2021
БСП няма да бъде гонена от "Позитано" 20

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Областната управа на София и президентството опровергаха твърденията, че БСП ще бъде изгонена от партийната централа заради неплатен наем в размер на 280 000 лева.

Във връзка с поредната дезинформация, тиражирана в медиите, прессекретариатът на президентската институция уточнява, че твърденията, че БСП ще бъде изгонена от партийната централа са целенасочена манипулация и част от предизборната кампания.

Още по темата

4 окт 2021 16:55

45

От областната управа на София допълниха, че тиражираните твърдения, че БСП ще бъде изгонена от централата не отговарят на истината.

Изказването е във връзка с медийни публикации, че областният управител на София Митко Михайлов е извадил изпълнителен лист срещу БСП, което може да доведе до принудително изваждане на партията от сградата им на „Позитано“ 20.

От администрацията на управата посочват, че Михайлов не е инициирал делото, касаещо ползването на сградата.

„Делото, по което към момента има издаден изпълнителен лист, е заведено от предходното ръководство на областната администрация на област София. За да бъде обсъдена заварената ситуация и възможните варианти за нейното решение, Михайлов вече е отправил покана и предстои да се срещне с ръководството на политическата партия“, обясняват от управата.

 

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.