• сб. апр. 13th, 2024

Велизар Енчев: Колко бързо умират илюзиите! Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте днес?

Bychaspic

апр. 16, 2021

„В НС имаше политическо земетресение. Срещу предложението на Корнелия Нинова за мораториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за стотици милиони гласуваха „Има такъв народ“, “Изправи се, мутри вън!“ и „Да България“. Така падна първата маска на партията на Слави Трифонов. След прегласуване партиите на Трифонов, Манолова и Христо Иванов гласуваха „въздържал се“, но картите паднаха. В крайна сметка мораториумът не мина“, написа във Фейсбук депутатът от „БСП за България“ Велизар Енчев.

Журналистът в поста си се обръща с въпрос: „Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и срещу какво? Всички, гласували за тези три партии на 4 април, да си посипят главата с пепел. Публично ви продават на наши и чужди концесионери!

Следващата седмица Корнелия Нинова внася мораториума в отделен закон. Да видим дали пак ще го отхвърлят. Колко бързо умират илюзиите!“, възмути се Енчев веднага след като в парламента днес „протестните“ партии не гласуваха предложението на левицата да бъде направена ревизия на управлението за последните десет години, а предпочетоха срока от 4 години.

Новите партии гласуваха „против“ предлагания от Корнелия Нинова мораториум върху раздаването на концесии, продажба на болници и назначения от сегашното правителство до гласуването на ново.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *