• ср. юни 19th, 2024

Вълна от коментари заля социалните мрежи след решението на Алек

Bychaspic

май 17, 2024

Най-честите критики са, че е мамино синче и че не е постъпил мъжки, като се е разделил с Маги и Надежда с видео послание

Вълна от коментари заля социалните мрежи след решението на Алек да не избере мома в края на риалитито „Ергенът“.

Много от зрителите са останали разочаровани от поведението му. Най-честите критики са, че е мамино синче и че не е постъпил мъжки, като се е разделил с Маги и Надежда с видео послание, вместо да им каже решението си в очите им.

Често се прокрадват критики и към майка му, която не бе напълно откровена пред двете дами. Тя им спести истината, но пред сина си си изказа мнението, че не одобрява нито една от двете:

Представете си какво се случва, когато мъжът все още е физически активен, а тя не може вече. Това е биология. В един момент започва да им личи повече от на мъжете. Мъжете се променят физически, побеляват, но в много други отношения жените по-изразено се променят. Едва ли той си дава сметка за това. Влюбването не е нормален период в живота на един човек. Той лети. Това е патологично състояние и когато мине еуфорията, вече се виждат истинските неща“, отсече остро майката на ергена след срещата си с Магдалена.

Настроена съм. Зорка е в бойна готовност. Видях млад, интелигентен човек, възпитан, търси себе си, търси пътя си и другар. Все още не знае какъв професионален път ще бъде добър за нея. Много си прилича с Магдалена – може би по прическата и облеклото. Имаше много общо между тях двете”, сподели тя.

Отпусни си душата, сега не е времето за крайни решения”, посъветва Алек майка му.

Тя сподели, че не си представя сина си нито с Магдалена, нито с Надежда.

Въпреки, че Алек твърди, че мнението на майка му и сестра му не може да му повлияе, развръзката на финала показа нещо съвсем различно.

Публикуваме част от реакциите и мненията на зрителите:

Със и без извинения…абсолютно нищожество. Дано Нова правят по-добър подбор на следващите ергени, че с такива като Алек единствено негативи излизат за това разглезено поколение! Радвам се за Надежда и Маги. Поне разбраха навреме, че той не го заслужава!

Иначе жените не знаели какво искат. Ергенът показа, че не е истински мъж, защото трябваше лично да им каже решението си, а не по този начин. На двете дами не им трябва такъв нерешителен мъж, който явно се повлия от майка си.

Богаташкото синче се позабавлява и си тръгна. Мама наклони везните и взе избора. Иначе той се радвал, че тя го подкрепяла. Не, тя директно му каза как да постъпи. Каквито и да са участничките те са хора носещи емоциите и очакванията си. Много тъпа постъпка! Много!

Браво на сценаристите!!! Типична извадка на българският мъж- страхливец, голям на думи,нищожен на действия!!! Сега ергенът ще си остане с маминка, тя да го дондурка, а…пък той сам си взимал решенията, да бе, да

Алек е представителна извадка на мъжете в обществото. Безхарактерни п***и. Дори не е нещо ново, масово навсякъде покрай нас.

Този изложи себе си и родителите си пред цяла България! Зле сте го възпитали родители! Той трябваше да се изправи като мъж и да каже лично всичко това! А избяга като най-долен страхливец и подлец! О Боже, благодарна съм, че нямам такъв син!

За пореден път ще споделя мнение за цялостната концепция на предаването – или е грандиозна постановка цялото това нещо, обвързано с безупречни договори, в което всеки участник е мотивиран финансово, за да изиграе ролята на живота си или е най-унизителното и просташко отношение към всеки от участниците от страна на продукцията, и пак обвързано с безупречни договори. Спрете да унижавате хората с това подобие на ТВ формат. Ясно е, че и заснемате поне два варианта за финал. Най-достоен от всички излезе бащата на ергена, който не се появи въобще.

Истината е , че цялата продукция сте мн смешни и ж….показахте на мъжете , че могат да зарязват , жените без да поемат отговорност и ,че могат да продължават ,да си играят с тях и че мъже вече няма и после защо Маги на 36 няма мъж и деца Ее как да има от такива мамини момчета

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *