• пт. сеп. 29th, 2023

Дневен хороскоп за 11 април 2021

Bychaspic

апр. 10, 2021

Денят преди новолунието има негативна енергия.

Силите отслабват, енергията се изтощава. За предпочитане е да прекарате денят в уединение и да избягвате общуването. Хората стават уязвими от проникване на чужда и негативна енергия. Емоционалният фон е нестабилен. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури, нищо важно не предприемайте. Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата.

През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. Вероятността от инциденти, злополуки и наранявания се увеличава.

Овен

Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да предприемете някаква семейна обща работа. Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не търсете виновни, а намерете решение, което е подходящо за всички.

Телец 

Възможно е някои стари проблеми да ви напомнят за себе си. Бъдете откровени с близките си – това е единственият начин да избегнете недоразумения. По-добре е да се говори открито за всякакви проблеми, защото намеците само усложняват ситуацията.

Близнаци 

Денят е свързан с намаляване на жизнеността, здравето може да се влоши. Опитайте се да избегнете по-сериозно физическо натоварване. Вашата проницателност е забележителна и ще ви помогне в практическите въпроси и личните взаимоотношения.

Рак

Звездите препоръчват да се грижите за здравето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. И не се притеснявайте за временните затруднения, те скоро ще отминат. Разходките са полезни за вас – в резултат на това настроението ви ще се подобри.

Лъв

Ако не се чувствате на кеф, не бързайте да си го изкарвате на околните. По-добре е да проявите малко физическа активност/работа, за да се нормализира настроението ви. Време е за малко шопинг. Има възможност да направите добра евтина покупка.

Дева 

Приятен ден ще прекарате със семейството си. Общуването с близките ви ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще се изпарят от ума ви. Не прекалявайте с физическата активност и внимавайте за домашни инциденти.

Везни 

Добре е да прекарате деня колкото може повече на спокойствие. Опитайте се да отстраните неспокойните мисли, които ви глождят. Организирайте правилно работата си, за да може да ви остане и време за себе си.

Скорпион 

Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Не предизвиквайте късметът си, защото би могъл да се обърне срещу вас. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване. Някои от вас не се чувстват в особено добра форма, но ще се оправят.

Стрелец 

Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да осъществите някаква семейна работа заедно. Опитайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не търсете виновните, а намерете решение, което е подходящо за всеки

Козирог

Днешният ден може да ви донесе трудности. Вероятно ще се наложи да се заемете с нещо непредвидено, което не е влизало в плановете ви. Бъдете щедри на добри думи и чувства към хората, които ги заслужават.

Водолей 

Денят днес не е лош, но ще е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

Риби 

Непредвидени събития могат да променят намеренията ви. Възможно е да почувствате умора в следствие на претовареност през седмицата или в резултат на здравословни проблеми. За да няма драми, необходимо е да се съобразявате за всичко с партньора си.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *