• чт. мар. 28th, 2024

Дневен хороскоп за 4 октомври 2021

Bychaspic

окт. 3, 2021

Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния

Понеделник носи едно ново начало в живота ви, особено за тези от вас, които са извървели досега една определена линия на преструктуриране на живота си според новите обстоятелства, в които се налага да живеем.

Първият ден на седмицата и първи ден в едно ново почти десетдневно развитие на определени планове и задачи ще бъде фокусирано върху създаването на нова, независима база за реализация на вашия потенциал, идеи и планове. Все по-трудно ще ви бъде да се осланяте на други хора или да получавате помощ преди да сте дали всичко от себе си, за да се справите с дадена ситуация в живота си.

Октомври като цяло носи много промени и нови неща в живота на почти всички хора и доколко ще съумеете да вземете правилни решения, да тръгнете в правилна посока ще се види през ноември, когато всички нестабилни или безперспективни неща в живота ни ще бъдат поставени на някаква проверка. 

Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване и за общуване с хора от различни разстояния. 

Овен

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Телец

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Утре Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Близнаци

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утре вечер се посветете на семейството си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете оптимисти.

Рак

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Лъв

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете оптимисти.

Дева

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Очаква Ви нова любов. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре просто е такъв ден.

Скорпион

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Стрелец

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Бъдете активни в спорта. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Водолей

Утрешният ден ще е силно активен. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Парите идват и си отиват. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Водолеите през утрешния ден. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Риби

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *