• сб. апр. 13th, 2024

Дневен хороскоп за 7 април 2021

Bychaspic

апр. 6, 2021

В сряда не парадирайте с действията или със способностите си.

Това е ден за работа и действие в тишина, мълчание и мъдрост. Това не означава, че трябва да се изолирате или да бъдете студени към хората, с които ще имате контакти.

Топлината и душевността, която трябва да излъчвате днес не е в думи, а в дела, в жестове, в поглед, в усмивка. Това може да бъде един чудесен ден за любовни преживявания, за търсене на сродната душа, за създаване и развитие на нови сериозни отношения. Днес бъдете дейни ако искате да постигнете някакъв прогрес в личния си и любовен живот. Но се съобразявайте с думите, които написах в началот

о. Тези от вас, които имат здравословно неразположение ще трябва да приемат факта, че лечението и възстановяването им ще отнеме повече време.

В сряда ще имате благоприятно време за реализиране на планове от имуществен характер или свързани с покупки. Сряда ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори със стари приятели, с които ще има за какво да разговаряте. 

Овен

Сряда носи успех на Овните. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Телец

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утрешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Близнаци

Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа.В материално отношение успехът ще бъде с вас. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Грижете се за спокойствието си. В интимния живот емоциите са смесени. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Рак

Сряда носи успех на Раците. Объркани сте емоционално. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Благодатен и плодоносен, сряда предоставя на Лъвовете значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

В сряда не се претоварвайте. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Утре вечер се посветете на семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добре би било да се погрижите за здравето си. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Стрелец

Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Стрелците. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Козирог

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете оптимисти.

Риби

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Утре е по-добре да не пътувате.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *