• вт. окт. 3rd, 2023

Днес рожден ден празнува кметът на Кърджали д-р инж. Хасан Азис

Bychaspic

апр. 16, 2021

Днес рожден ден празнува д-р инж. Хасан Азис.

Д-р инж. Хасан Азис e магистър по специалностите: „Промишлено и гражданско строителство“ от Университет за архитектура, строителство и геодезия, гр.София, Р. България и „Маркетинг и мениджмънт“ от Университет за национално и световно стопанство, гр.София, Р. България.

През 2020г. придобива образователна и научна степен „Доктор“ от Университет на национално и световно стопанство, гр. София, Р. България.

Пет мандата кмет на Община Кърджали, пет мандата зам.-председател на НСОРБ, зам.-председател на Движението за права и свободи, Член на Комисията по икономическа политика към Комитета на регионите (ECON), Брюксел – Разглеждане и приемане на становища, доклади и резолюции, засягащи местните и регионални власти, Член на Комисията по гражданство, управление, институционални въпроси и външни работи към Комитета на регионите (CIVEX), Брюксел – консултиране при изготвяне на законодателни текстове (директиви, регламенти и др.), които се отнасят към области, засягащи местните и регионални власти 2007-2020г.

Автор на книга и учебник, множество научни публикации в областта на местното самоуправление, административната реформа, децентрализация.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *