• чт. сеп. 21st, 2023

Драма! Николай Хаджигенов: Няма да ставам министър, не исках да съм депутат!

Bychaspic

апр. 8, 2021

„Няма да бъда министър, както и не исках да бъда депутат. Искам да бъда в съдебна зала. За мен е жертва да бъда министър. Не ме привлича нито министерската заплата, нито служебната кола, нито имагинерната власт. Коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ приключи на 4 април“. Това заяви пред Нова ТВ адвокат Николай Хаджигенов.

Той беше „порицан“ от Мая Манолова и Татяна Дончева след изказването му днес след заявката си, че може да помогне на Бойко Борисов, като заеме министерски пост.

Според Хаджигенов всички виждат екстрите да бъдат министри, но на никого не му стиска да поеме отговорност. „Ако имам избор, на нищо не бих станал министър. Ако нямам избор, нещо в моята компетенция. Ние отрязахме част от главите на ламята, но в момента тя има една глава и е жива. Ако не продължим, ще пораснат нови глави“, коментира той. по думите му, протестът не е бил срещу премахването на ГЕРБ, а за смяна на системата и на министерския кабинет.

Адвокат Хаджигенов потвърди, че е провел неофициални разговори с ръководството на партия „Има такъв народ“, съобщи БНР.

„Сутринта слушах Хаджигенов.
Преди малко слушах Мая Манолова. После прочетох отговора на Хаджигенов и даже го гледах по БТВ.
Понеже съм граждански адвокат и се явявам по бракоразводни дела, ми се струва, че бракът по сметка приключи и съпрузите вече откритото показват колко се ненавиждат. Разводът ще е по исков ред.
За съжаление са в режим на съпружеска имуществена общност и липсва брачен договор. Най-тъжно е, че 100 000 души ще платят за този развод, а още милиони са принудени да слушат скандалите на младото семейство“, написа във Фейсбук Радостин Василев, бъдещ депутат от партията на Слави Трифонов „Има такава държава“. 

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *