• пн. окт. 2nd, 2023

Д-р инж. Хасан Азис: Ерол е подготвен и достоен кандидат, ще наследи подготвен екип

Bychaspic

сеп. 19, 2023

Преди минути ръководството на ДПС взе решение да издигне Ерол Мюмюн за кандидат за кмет на Кърджали на предстоящите местни избори през октомври. Това съобщи във Фейсбук досегашният градоначалник д-р инж Хасан Азис.

Ето какво написа още д-р инж. Хасан Азис:

Благодаря на Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и ръководството на партията за възложената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развитието на града и пълното му преобразяване в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа.

Ерол е подготвен и достоен кандидат, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и подготвен екип, създал и участвал пряко във всички малки и големи проекти в града ни.

Тези избори са от изключително значение, за да продължи надграждането на всичко постигнато дотук, и за да може Кърджали да продължи бъде образец на европейски мултикултурен град на толерантност и разбирателство между всички жители.
Благодаря от сърце на всички съпартийци, чиито номинации получих по време на предварителните събрания.

Вярвам, че добрата работа ще продължи и в следващите години.

Благодаря на всички жители на прекрасния ни град!

Сегашният кмет на града Хасан Азис е роден е на 16 април 1969 г. в Кърджали. Детството му преминава в село Мост, Кърджалийско. Дипломира се като магистър-инженер по промишлено и гражданско строителство в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Успоредно с това следва и „Маркетинг и мениджмънт“ в УНСС. През 2020 г. получава от УНСС степен „доктор“.

Кмет е от 2003 г., като през 2019 г. започна петия си мандат.

Общински лидер на ДПС в Кърджали. От април 2016 г. е зам.-председател на ЦС на ДПС.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *