• пн. апр. 22nd, 2024

Експерти и хора от шоуто в парламентарната група на Слави

Bychaspic

апр. 7, 2021

Имената на експерти от различни области и хора от „Шоуто на Слави“ изпълват парламентарната група на „Има такъв народ“. Тя ще се състои от 51 народни представителя.

Четирима от сценаристите на шоуто са избрани за народни представители в 45-ия парламент. Това са Тошко Йорданов, дясната ръка на Слави Трифонов в партията, Ивайло Вълчев, Филип Станев и Йордан Стоянов. Йорданов и Вълчев за зам.-председатели в партията.
Депутат става и Виктория Василева, секретар на шоуто и бивша народна представителка от СДС в 38-ото Народно събрание. Тя е главен секретар на „Има такъв народ“.
Правят впечатление експерти по сигурността като Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР, и Димитър Гърдев, бивш дипломат, както и полк. Александър Александров. В парламента влиза и синдикалистът и финансист Мика Зайкова, която ще открие първото заседание на новия парламент, тъй като е най-възрастният депутат. Сред изтъкнатите експерти е и проф. Андрей Чорбанов, биолог от БАН.

Групата на Слави може да се похвали с експерт по многоходовите комбинации – шампиона по шах Антоанета Стефанова.

Прави впечатление, че много от юристите и бизнесмените в групата на Слави Трифонов са били гости в неговото шоу.

Ето как ще изглежда парламентарната група на Слави:

От Благоевград влизат двама юристи адвокат Илко Стоянов и Георги Попов.

От Бургас сценаристът Ивайло Вълчев, бившият дипломат Димитър Гърдев и Александър Марков, застраховател. Ивайло Вълчев води две листи и ако не предпочете Бургас шанс за парламента има златното момиче Християна Тодорова.

Варна ще представляват финансистър Любомир Каримански, търговецът на коли Бойко Кафеджиев и Ивайло Кожухаров, основател на консултантската компания Hotel Experts BG.

Проф. Андрей Чорбанов е избраникът на търновци, а Иво Атанасов – на видинчани.

Областният координатор на „Има такъв народ“ за Враца Георги Георгиев е депутат от региона.

Любомир Каримански е избран и от Габрово. Ако предпочете Варна, дава шанс на следващия в листата Деляна Пешева.

В Добрич партията на Слави печели един мандат и депутат става Дилян Господинов.

Главният секретар на партията Виктория Василева е избрана от Кюстендил. А Станислав Балабанов, репортер от шоуто, – от Ловеч.

От Монтана влиза Пламен Абровски, член на Управителния съвет на Националния съюз на земеделските кооперации.

Репортерът Станислав Балабанов влиза и от Пазарджик. Депутат от тази област ще бъде и Светослав Георгиев, лектор във виетнамски университет. Занимава се с управление на качеството. Завършил е в Япония.

Перничани от името на „Има такъв народ“ ще представлява доц. д-р Галя Бърдарска., експерт по водите.

В Плевен партията на Трифонов завоюва два мандата, които отиват при адвокат Радостин Василев и полк. Александър Александров.

Тошко Йорданов, дясната ръка на Слави в партията ще представлява в 45-ия парламент пловдивчани заедно с Антоанета Стефанова, шампион по класически шах.

Партията печели два мандата от Пловдив – област. Депутати ще бъдат бизнесмените Танер Тюркоглу и Лъчезар Бакърджиев.

„Има такъв народ“ не взима мандат от Разград.

От Русе влиза Светлин Стоянов, икономист, експерт сигурност и охрана.

В Силистра партията на Слави взима един мандат, който отива при Драгомир Петров от екипа на „Шоуто на Слави“.

Владимир Русев ще представлява сливенци от партията на Слави. Той е бизнесмен и областен координатор на партията.

От 23-и софийски район ще има трима представители на „Има такъв народ“ – Андрей Чорбанов, Ива Йорданова – Рупчева, преподавател в НБУ, и Андрей Михайлов, юрист.

От централния столичен 24-ти район са избрани Мика Зайкова и Николай Радулов.

От 25-и столичен район депутати стават Филип Станев, сценарист на шоуто, Пламен Данаилов, икономист, и Пламен Николов, експерт в област „Образование“.

Виктория Василева и Георги Георгиев ще представляват в парламента София – област.

Самият Станислав Трифонов и Тихомир Тенев, началник на смяна в ТЕЦ „Брикел“, са избрани от Стара Загора. Ако Слави не влезе в парламента, както се говори, шанс получава следващият в листата бизнесдамата Живка Железова.

От Хасково е избран Силви Петров от експертния екип на партията в сектор „Здравеопазване“. А от Шумен – Йордан Стоянов, сценарист в шоуто.
Друг сценарист – Ивайло Вълчев, е избран и от Ямбол. Ако обаче влезе от Бургас, депутат става следващият в ямболската листа Златомира Карагеоргиева – Мострова, изпълнителен директор на СНЦ „МИРГ Несебър-Месемврия“.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *