• нд. юли 21st, 2024

ЗОРА отваря нов по-голям магазин във Варна

Bychaspic

апр. 11, 2022
ЗОРА отваря нов по-голям магазин във Варна

Снимка: ЗОРА

Именно затова с огромна радост споделяме с вас, че предстои откриването на още един реновиран магазин, който е част от верига магазини ЗОРА. Този път това е обектът, намиращ се в морската столица Варна.

Напомняме, че 2021 година беше период, в който се реновираха четири обекта в страната, които са част от търговска верига ЗОРА. А някои от тях дори са с нова локация. В началото на лятото реновиран и с нов адрес бе магазинът в град Гоце Делчев, намиращ се на ул. Кирил и Методий 17 и простиращ се на 600 кв.м.

През октомври 2021 година друг реновиран обект бе магазинът в град Шумен, а новият му адрес е ул. Преспа 6. Още по-хубавата новина е, че той увеличи своята площ и днес се простира на цели 1500 кв.м. площ.

През ноември търговска верига ЗОРА отвори третия си реновиран магазин. Този път в град Пловдив, разположен на бул. Недко Каблешков 14 и простиращ се на 1650 кв. м. А през месец декември откри напълно обновения магазин в град Хасково.

Що се отнася до предстоящото откриване на магазина в град Варна, то той ще запази своя адрес на бул. Цар Освободител 263А, но вече се простира на цели 1410 кв.м. Двойно по-големите му размери дават възможността да се предложи на потребителите още по-голямо разнообразие на техника.

Реновираният магазин ще бъде разположен на три етажа, с което търговска верига ЗОРА цели не само да предложи богата гама от продукти, но и да бъде максимално удобно за пазаруване.

Така на ниво 0 потребителите ще открият голям асортимент на мобилни телефони, лаптопи, компютри и още много други гейминг и IT аксесоари, но и не само. Именно тук клиентите ще намерят и богат избор на малки електроуреди като прахосмукачки, кухненски помощници, уреди за персонална грижа и още много други.

Ниво -1 ще предложи богато разнообразие на телевизори и аудио системи, а ниво 1 е специално обособено за предлагане на едра бяла техника. Наред с всичко това се откриват и 18 нови работни места, което е повече от чудесно. А самото откриване на новия реновиран и по-голям магазин ще се състои на 13.04.2022 година.

Но това не е всичко. Още по-страхотната новина е предстоящата мащабна празнична акция, а именно великите великденски намаления, които търговска верига ЗОРА специално е приготвила за своите посетители. В периода от 14.04.2022 до 17.04.2022 година ще можете да се възползвате от фантастични намаления с до -40% отстъпка. Тези страхотни празнични намаления ще бъдат валидни както за всички физически обекти, намиращи се в цялата страна, така и онлайн.

Именно сега е моментът да се сдобиете с желаната техника, уреди за дома и за персонална грижа и още много други продукти, които ще откриете в търговска верига ЗОРА. С растящата инфлация и Covid-кризата тези великденски намаления са перфектният момент за пазаруване

Всички обекти, които са част от търговска верига ЗОРА, се отличават със своя характерен архитектурен стил, създаден по начин, който да постави акцент върху най-същественото – избора на желаната техника, както и нейното закупуване.

Във верига магазини ЗОРА ще откриете изключително разнообразие на продукти на над 200 световноизвестни и утвърдени марки, като асортиментът включва техника за дома, уреди за персонална грижа, както и устройства и игри за забавления със семейството и приятели. Наред с всичко това търговска верига ЗОРА се отличава и с успешното налагане на собствени продукти вече цели 15 години.

Стартирането на един от най-мащабните проекти миналата година беше още едно доказателство за успехите, развитието и разрастването на търговска верига ЗОРА. Още през септември започна изграждането на “Логистичен център ЗОРА”, който се разгръща на 80 000 кв.м. и включва административна сграда и складове, които ще обслужват търговската мрежа.

А навършването на 30 години на пазара, които търговска верига ЗОРА отпразнува през септември миналата година, потвърждава, че веригата е сред най-предпочитаните места за пазаруване и утвърден лидер на българския пазар за черна и бяла техника.

Търговска верига ЗОРА с нетърпение очаква всички свои посетители на 13.04.2022 година в град Варна. А с наближаването на един от най-почитаните български празници – Великден, сега е точният момент да направите подарък за вас и вашето семейство. В тази връзка ви предлагаме да посетите верига магазини ЗОРА, за да откриете перфектните подаръци за любимите хора, възползвайки се и от фантастичните намаления.

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *