• пт. апр. 19th, 2024

Как сте стигна до убийството в София и кой е убиецът?

Bychaspic

ян. 10, 2022
Млад мъж бе убит късно снощи в столичния квартал Люлин. Жертвата била намушкана многократно с нож по време на празненство за раждането на бебе. Засега задържан няма.

Няколко мъже са празнували в междублоково пространство в столичния квартал „Люлин“. Един от тях е бил убият 32-годишен Илиян Илиев, който е бивш боксьор. Мъжът се отказва от спорта, след като му предлагат да продаде мач. Участвал е в множество благотворителни каузи.

Още по темата

10 яну 2022 08:56

70

10 яну 2022 07:14

24

„Снощи имаше заря и изведнъж стана свада. Тъмно е, нищо не се виждаше, просто се чуха някакви викове, някакви разправии. И след това едно момче каза, че е наръгано“, разказа пред камерата на Bulgaria ON AIR човек от квартала.

„Всичко стана много бързо. Празнуваха раждане на детенце и в следващия момент изтича някакъв човек, стана някаква разбория, наръга го и избяга“, посочи друг съсед.

Линейката е пристигнала за четири минути, но мъжът е починал на път за болницата. Според съседи подобни шумни празненства в района са рядкост. Затова те са изненадани, че са подразнили някого.

Според различни източници убиецът му е психично болен мъж.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *