• пт. мар. 29th, 2024

Кристиан Вигенин отрече да е отказал среща с представители на протестиращите

Bychaspic

ян. 13, 2022

Заместник-председателят на парламента Кристиан Вигенин опроверга твърденията на депутати от „Възраждане“, че е отказал да се срещне с представители на протестиращите вчера, предаде БНР.

„Дойдоха представители от „Възраждане“, които казаха, че протестът е излъчил хора, които искат да се срещнат с представители на Народното събрание. Свързах се с председателя на парламента, защото аз, все пак го замествам. Аз съм представител на четвъртата политическа сила тук и заместник-председател на парламента. Той пое ангажимент, че след като излезе от карантината, ще се срещне с представители на протестиращите и това беше, което предадох на групата, която беше тук – така че, не става въпрос за отказ. Става въпрос, че институцията чрез своя председател ще направи такава среща, тогава, когато това е възможно, както впрочем се ангажира и министър-председателят,“ обясни Вигенин.

Представителят на БСП Кристиан Вигенин замества председателя на НС Никола Минчев, докато тече карантината му заради положителен тест за Covid.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *