• нд. юли 21st, 2024

Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Bychaspic

ян. 17, 2022
Мащабен ритейл парк с магазини на 12 световни бранда започва да се строи в Сливен

Мащабен ритейл парк ще радва след няколко месеца жителите на Сливен, след като преди няколко дни беше направена първата копка.

Като единствен в града и общината от страна на инвеститорите комплексът ще свързва кварталите „Българка“, „Дружба“, „Ново село“ и „Сини камъни“.

Ритейл паркът ще предложи на своите посетители повече от 12 магазина на световноизвестни марки, зелени площи, детска площадка, зони за отдих с ресторант и кафе и голям паркинг с 362 паркоместа, разгърнати на общо 24 хил. кв. метра площ. 

За любителите на дългите разходки и семействата с деца ритейл компексът ще бъде построен в близост до парк „Юнак“, който е напълно облагороден и има няколко спортни зали, църква и голяма площ с места за почивка и занимания на открито.

За удобството на своите бъдещи клиенти паркът е проектиран както с автомобилен, така и с пешеходен достъп от главния булевард „Георги Данчев“.

Инвестицията „Ритейл Парк Сливен“ ЕООД е на стойност 19 500 000 лв. Планувано е ритейл паркът да отвори врати през септември 2022 г. 

Източник: https://investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *