• чт. окт. 28th, 2021

Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение

Bychaspic

окт. 3, 2021
Невяна Митева: Включих се в изборите, защото е време за обединение

Снимка: БГНЕС

„Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг. С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк“. 

Така Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет за издигането на нейната кандидатура и тази на проф. Анастас Герджиков за президент и вицепрезидент, предаде  БГНЕС.

„Така се разви животът ми, че от дете спортът ме научи на дисциплина и себераздаване, с които постигнах национални рекорди, които преди три дни навършиха 33 години. Повече от 3 десетилетия службата ми в името на Родината осмисли живота ми, даде ми чувство на ситугурност и самочувствие.

Работата ми в неправителствения сектор по социални проекти и каузи, личната ми ангажираност за деца с различни нужди ми донесе удовлетвореност.

Още по темата

3 окт 2021 12:00

42

2 окт 2021 14:27

188

Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България.

Поканата на проф. Герджиков към мен е огромна отговорност. Добротворчеството ще продължава да бъде първостепенна кауза за мен.“

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.