• ср. май 18th, 2022

Отвращението от раздора в ИСМВ заля Бабикян-младши

Bychaspic

апр. 9, 2021

Отвращението от избирателите на „Изправи се! Мутри вън!“ заради вчерашните раздори в коалицията между адв. Николай Хаджигенов и двете остриета на гражданската платформа Мая Манолова и Татяна Дончева, застигна и сина на двигателя на Отровното трио Арман Бабикян. 

Тази сутрин Хаго Бабикян публикува снимка в популярна столична група във фейсбук на труп на мъж, престоял часове наред в четвъртък в центъра на София, без да бъде изкаран от там. Наблюдателни граждани обаче отбелязаха, че грозната сцена, която той си е позволил да документира без съгласието на органите на реда, се е разиграла на метри от централата на „Изправи се.БГ“, където по това време брифинг за изцепките на Хаджигенов е давала Мая Манолова. 

„Вместо да снимате, защо не изискахте от органите на реда да преместят тялото на починалия или да извикате линейка“, питаха те. Точно осем минути след публикацията Бабикян-младши тя бе свалена, защото бе докладвана от десетки. „Как не ви е срам да пускате подобни кадри? За жълтите новини ли снимахте“, добавят гневните фейсбукари. 

А междувременно и баща му – Арман Бабикян, се включи в общия хор на раздора в новосъздадената коалиция и обясни, че Манолова и Дончева вчера не били разбрали нищо от казаното по-рано пред БНТ от Хаджигенов, който обяви, че гласовете на БСП трябвали за съставянето на кабинет, но нямало да върне и такива, дадени от ГЕРБ. 

Източник: Lupa

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.