• пн. апр. 22nd, 2024

Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?

Bychaspic

апр. 4, 2024
Пеевски отговори на Денков: Със злото ли живяха 9 месеца?

Снимка: БГНЕС

След като премиерът в оставка Николай Денков определи съпредседателя на ДПС Делян Пеевски като най-голямо зло, той му отвърна, като го нарече най-слабият премиер в историята на страната.

„С всички тези хора сме ходили навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: „Той е зло“. Те със злото ли живяха 9 месеца?“, скочи Пеевски.

„Не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте че не се справя изобщо с длъжността на премиер, и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на България, говори такива неща. Оставам тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента“, отговори на критиките Пеевски.

„Дали ще има път назад, напред, зависи от тях, но това трябва да приключи – да ми звънят постоянно, а после да дават странни изявления“, отговори той на въпроса дали може диалогът между ПП и ДПС да продължи.

Относно оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев Пеевски призна, че не знае защо я е подал. Той съобщи, че от депутатите от движението ще подкрепят искането за надбавки за пенсионерите за Великден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *