• вт. май 17th, 2022

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива що за хора сте

Bychaspic

апр. 13, 2021

Рождената ви дата е еднакво важна, както и зодиакалния знак за определяне на личността, предвиждане на бъдещето и тълкуване на всяко едно от действията ви

 Една само цифра – последната – от датата ви на раждане, може да каже много за вашия характер. На база на тази цифра, хората се приравняват с няколко елемента,  пише Actualno.com

 0 – 1: Метал

За хората, родени в година, която завършва на 0 или 1, водещ елемент е Метала. Този елемент е познат с това, че може да е твърд и пластичен. Това е валидно и за тези, които са с последна цифра 0 и 1. Те са изключително силни, добре приспособими и устойчиви. Амбицията е водеща при тях, силно е желанието и да са заобиколени с лукс, както и да притежават възможно най-много. Доволни са само, когато са убедени, че са най-добри в своята работа.

2 – 3: Вода

Елементът Вода покровителства хората, чиято рождена дата година завършва с цифрата 2 или 3. Те са артистични и творчески личности. Отличават се с находчивост и често използват личните си средства, за да помагат на нуждаещи се. Те са състрадателни и се радват на успехите на другите. Водата не може да е спокойна, а това е валидно и за хората под този елемент. Те никога не се спират и винаги вършат някаква работа.

 4 – 5: Дърво

Дървото е елементът на тези, чиято дата на раждане завършва на 4 или 5. За тези хора просперитетът е ценен, също така е ценно и получаването на нови знания. Техният богат опит и информацията, която могат да предоставят на околните, обикновено действа мотивиращо. Те са социално активни и лесно печелят доверието на хората. Когато усетят, че им предстои сблъсък, те се въоръжават с всички средства, които смятат за подходящи в определена ситуация. В повечето време, тези хора имат отлични взаимоотношения с околните и имат високи цели.

6 – 7: Огън

Огънят е покровител на тези, чиято дата завършва на 6 или 7. Те са изключително страстни личности, те са авантюристични, импулсивни и често безразсъдни. Изглеждате перфектно, което прави впечатление, но това пречи до голяма степен на връзката им.

Те безрезервно обичат. Имат лидерски качества и успяват във всички, с което се заемат.

 8 – 9: Земя

Хората, покровителствани от елемента Земя, са много стабилни личности. Те са много търпеливи, надеждни, предпазливи и лоялни. Готови са на саможертва в името на кауза. Всичко това им помага да постигат много успехи. Наред с това те са инатливи и силно контролиращи. Трудно гласуват доверие на някого.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.