• чт. сеп. 21st, 2023

Правителството ще приеме доклад за състоянието на безопасността по пътищата

Bychaspic

сеп. 20, 2023

Проект на решение за приемане на доклад за 2022 г. за състоянието на безопасността на движението по пътищата и изпълнението на националната стратегия за безопасност на движението ще приеме правителството на редовното си седмично заседание.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

В дневния ред е включено и приемането на решение за одобряване проект на Закон за изменение и допълнение на закона за автомобилните превози.

Правителството ще разгледа и предложение до Народното събрание за ратифициране на споразумението за участие на Република България в програмата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие за Украйна с доброволен финансов принос в размер на 60 хил. евро – 117 350 лв. Споразумението между република България, от една страна, и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, от друга, е сключено чрез размяна на писма от 17-и и 21 август 2023 г.

Очаква се още правителството да разгледа проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на омбудсмана на република България за 2023 г.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *