• сб. апр. 13th, 2024

Предложение за брак засенчи изборите

Bychaspic

апр. 6, 2021

Влюбената двойка дори вече планува сватбата си

Днес изборите за 45 НС не са на дневен ред в созополското село Зидарово. Там едно щастливо събитие, което се случи в секционна избирателна комисия, на която са членове. успя да засенчи вота. Георги Вълев падна на колене и поиска ръката на любимата си Теодора. Свидетели на предложението за брак станаха и случайни избиратели, дошли да гласуват, пише Флагман.бг.

Георги не го е планувал предварително, хрумнало му е спонтанно. В един момент излязъл за кратко, върнал се с един букет и паднал на колене пред любимата си. Изненадата шокирала приятно не само Теодора, но и останалите присъстващи, разказа пред Флагман.бг председателят на СИК Христо Бардуков.

„Двамата са членове на комисията, която аз оглавявам. Георги изкара букет, обясни се в любов на Теди, каза й, че много я обича, че умира за нея и иска да прекара остатъка от живота си с нея. Беше много вълнуващо за всички. Любовта и човещината са над политиката и мерзостта, коментираха бъдещото семейство Вълеви. Липсваше само присъствието на Наталия Симеонова от “Море от любов”. Достатъчен бе куража обаче, който аз и колегите им дадохме“, каза Бардуков.

Георги и Теодора са заедно от 14 години. Запознали се в Бургас, откъдето са родом. Любовта им е пламнала още на първата им среща. Оттогава били неразделни.

„Като две влюбени гълъбчета са. Въпреки че са заедно от 14 години, не са си променили отношенията един към друг, обичат се и уважават като в началото на връзката си“, споделиха близки на Георги и Теди.

Въпреки вълнението от нестандартното предложение за брак, двамата вече са започнали с плановете за сватбата си. Двамата планират да се венчаят през юни.

„Моята половинка Екатерина Бучинска, която е собственик на агенция за декорация и украса „Чудеса“ в Благоевград, също стана свидетел на предложението днес. Обеща на бъдещите младоженци, че ще направи най-красивата и запомняща се декорация на сватбата“, каза още Бардуков.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *