• чт. мар. 28th, 2024

Проф. Денков в приветствие за 15 септември: Пожелавам на учениците пълноценно присъствено обучение

Bychaspic

сеп. 15, 2021

Пълноценно присъствено обучение през цялата година. Това пожела министърът на образованието Николай Денков в приветствие към учениците, учителите и родителите по случай първия учебен ден.

„Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства”, заявява министърът.

„Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно! Пожелавам Ви не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година! Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно. Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас”, заяви още министър Денков.

Той се обърна и към училищата ни зад граница.
„Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура”, каза министърът.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *