• чт. сеп. 28th, 2023

Първо заседание на правителството след изборите

Bychaspic

апр. 7, 2021

Правителството ще проведе днес редовното си заседание. То ще е на фона на обявяването на окончателните резултати от Централната избирателна комисия за изборите. Вече е ясно кои партии влизат в парламента и колко мандата взимат. Предстои да се обявят и имената на избраните депутати.

Иначе правителството ще обсъди днес проект на Програма на мерките за закрила на деца с изявени дарби от държавни, общински и частни училища през 2021 г.

Министрите ще разгледат проект на План за контрол и предотвратяване разпространението на заболяването африканска чума по свинете в България за периода 2021 – 2023 г.

Очаква се правителството да одобри проект на изменение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица за периода 2014 – 2020 г.

На заседанието ще се обсъди и проект на постановление за одобряване на допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2021 г. за работа с деца и ученици от уязвими групи в детските градини и училища.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *