• пт. мар. 29th, 2024

Росен Желязков: С номер 32 ГЕРБ тръгва към изборите с надежда, оптимизъм и отговорност

Bychaspic

окт. 13, 2021

С номер 32 ГЕРБ тръгва към изборите с надежда, оптимизъм и отговорност. Това заяви пред медиите Росен Желязков от ГЕРБ, след като ЦИК оповести номерата на отделните партии за предстоящия парламентарен вот на 14 ноември, предаде Новини.бг.

,,Надежда за това, че българите в тези трудни кризисни моменти – моменти, в които нагнетяват напрежение и усещане, че утрешният ден няма да е по-добър, а ще е по-лош от днешния, българите са разбрали кои партии са устойчиви и кои гарантират сигурността и кои сеят популизъм и кои партии се опитаха да внушат, че разрухата е единственото решение за промяната. В следващя парламент ГЕРБ ще бъде основен участник в едно управление, което ще подкрепя промяна, която ще бъде със стъпки напред, а не с крачки назад“, каза още той.

Ще заложим единствено на нашите плюсове. На минусите, на отрицанието, на популизма заложиха тези, които не съумяха в два парламента близо година да съставят устойчиво правителство, което даде възможност да се управлява без програма, без парламент, без виждане, допълни още бившия транспортен министър.

На въпрос кои са партиите на разрухата Желязков отвърна, че това са „тези, които изчегъртваха ГЕРБ“.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *