• пн. окт. 2nd, 2023

Румен Христов: С вота си вие подкрепихте истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България!

Bychaspic

апр. 7, 2021

Уважаеми членове и симпатизанти на СДС, благодаря ви от сърце за подкрепата и мобилизацията на изборите!

Вие за пореден път показахте, че СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които й вярват! Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС, което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Това се казва в отворено писмо от председателя на СДС Румен Христов, изпратено от пресцентъра на партията.

„Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия. С вота си вие подкрепихте Истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България! Подкрепихте новата кауза на СДС: българите – европейски граждани с европейски доходи!

Подкрепихте по-малко намеса на държавата в бизнеса, по-ниски данъци и по-високи доходи и пенсии!“, изтъква той.

„Вие, нашите членове и симпатизанти, сте тези, които повярвахте, че СДС може да се възроди след оставането й извън парламента през 2017 година и последвалите трусове в партията. Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното й връщане в парламента“, подчертава Румен Христов.

„Ето, че го постигнахме! С Вашата помощ и подкрепа! Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме! Благодаря ви, приятели!“, допълва председателят на СДС.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *