• вт. окт. 3rd, 2023

Румяна Коларова: Божков е в много лоша форма – физическа и психическа

Bychaspic

сеп. 11, 2023

Казаното от бизнесмена Васил Божков е блъф. Той е достатъчно интелигентен, за да разбере, че какъвто и да е политически проект, подкрепен от него, ще е с отрицателни шансове, поради всички обвинения. Има да води дела и ще е много сложно да убеди медиите за нещо, което се говори за него. От всички, които са в партията му „Българско лято”, само той е интересен.

Това заяви политическият пиар Нидал Алгафари пред Нова нюз. Той препоръча Божков да запази парите си за себе си, отколкото да ги пръска по политически проект.

Според политолога Румяна Коларова Божков по-скоро ще произведе нещо като политически шум.

Той изглежда в много лоша форма – физическа, психическа, освен позицията, която очевидно не е силна. Питам се защо се е върнал в България, дали няма някакви здравословни проблеми. Той не изглеждаше като човек, който е пълен с енергия и е готов да води битка или да отстоява някаква позиция. По-скоро видях една умора, която граничи с изтощение”, каза тя.

Алгафари се съгласи с нея и заяви: „Тъй като го познавам Васко от преди това, помня каква енергия имаше в него, каква сила имаше. В момента – да, личи си, че е отслабнал, чисто физически. Много трудно и бавно говори, задъхва се като говори, което не дава някаква предпоставка за това да бъдеш лидер, който да разпространява собствената си енергия върху политическия си проект“.

„По-скоро го бих посъветвал, ако има достатъчно пари, които са му останали, да си ги пази за него си, за близките му, отколкото да ги раздава на някакви хора, които със сигурност ще се опитат да го подлъжат. Както подлъгаха много преди него. Както подлъгаха и Алексей Петров, мир на душата му, че може да направи нещо значимо. По-добре да си пести парите“, заяви Нидал Алгафари.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *