• пн. мар. 4th, 2024

Сандов: Радев гарантира продължаване на своето управление

Bychaspic

ян. 19, 2023
След като приключи мандатът ми, не съм бил търсен от нито един правоохранителен представител. По този въпрос всичко е било щателно прегледано и в обществен интерес. КПКОНПИ проверява за конфликт на интереси или корупция, възникнала от действия на даден държавен служител. Аз нямам нищо общо с БАН, няма как да има и корупция, когато по смисъла на закона съм възложил научна дейност на най-престижната държавна институция. Това заяви бившият министър на околната среда и водите Борислав Сандов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му през последните 16 години при мониторинга на биоразнообразието са били постановени около 20 000 записа на стойност над 30 млн. лева.

Още по темата

24 ное 2022 15:41

8

22 ное 2022 16:29

47

„Не се притеснявам от досъдебни производства. Това показа, че през последните години е свършена много некачествена работа. Някои трябва да отговарят пред КПКОНПИ какво се е случило с тези пари и защо работата не е свършена“, коментира той.

Сандов коментира и политическата обстановка в страната.

„Румен Радев гарантира това да няма кабинет и да продължи да управлява през служебното правителство, давайки мандата на БСП. Макар и легално, това се превръща в узурпиране на властта“, заключи бившият министър на околната среда.

Източник: https://dnes.bg

One thought on “Сандов: Радев гарантира продължаване на своето управление”
  1. Сандов се вжива в съветник на президента вече..аман от тая важност, която си придава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *