• вт. окт. 3rd, 2023

Татяна Дончева към колегите си: Бъдете господари на мълчанието!

Bychaspic

апр. 9, 2021

„Нищо не може да ме възмути. Вчерашното интервю на колегата Хаджигенов предизвика взрив и се наложи разяснение. Ситуацията има нужда да се уталожи“. Това заяви пред БНТ Татяна Дончева по повод разразилия се вчера скандал в платформата „Изправи се. Мутри вън!“.

Припомняме, че в интервю за БНТ Хаджигенов заяви, че би станал министър, ако трябва да пожертва себе си. По-късно Мая Манолова и Татяна Дончева реагираха, че Хаджигенов може да не е част от бъдещата парламентарна група на коалицията. Той пък отговори, че те „очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено“.

„Познавам много хора, които са „готови да се жертват за министри“: Нищо ново!“, каза днес Татяна Дончева.

„На нас като последни в редицата не ни трябва нищо“, каза тя.

„В политиката има малко игра на покер – не е редно да даваш карта преди да ти е дошъл реда. Измамно е усещането, че ние сме дошли да разрушим всички правила с политиката“, каза още тя.

„Не може да ходиш на преговори, без да си оторизиран. Не е ясно, преди да имаме група и лидер, кой ще води преговори“, коментира Дончева новината, че Хаджигенов е бил на преговори при „Има такъв народ“.

„Хаджигенов направи неподготвени изказвания, брифингът ни трябваше да охлади страстите“, разкри още Татяна Дончева.
„Ние бихме подкрепили партията на Слави Трифонов като мандатоносител, но дали те ще искат да управляват“, попита представителката на „Изправи се! Мутри вън!“.

Дончева няколко пъти припомни думите на Симеон Сакскобургготски, с които той се обърна някога към своите: Бъдете господари на мълчанието.

Няколко пъти тя припомни и свое изказване преди изборите, че ГЕРБ могат да внедрят във всяка потенциална група в парламента свои хора. ГЕРБ се е погрижила особени и зависими хора да има навсякъде, посочи Дончева, но не потвърди дали има троянски кон в коалицията.

Очаквайте подробности

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *