• чт. сеп. 21st, 2023

Татяна Дончева: Нужно е малко по-голямо хладнокръвие при възприемането на различни изявления

Bychaspic

апр. 8, 2021

В създаването на нов парламент, където има доста нови за политиката участници, е нужно малко по-голямо хладнокръвие при възприемането на различни изявления.

Това каза Татяна Дончева, председател на „Движение 21“ и част от „Изправи се! Мутри вън!“ по време на брифинг във връзка със скандала, който запали сутринта Николай Хаджигенов, който изрази готовност да става министър  с подкрепата на БСП, че дори и на ГЕРБ.

Срещу това остро реагира Мая Манолова.

Самата Дончева се опита да замаже скандала.

„Вероятно в много случаи ще става дума за не съвсем премерени думи и не съвсем добра преценка какви изводи могат да се направят. Не бих пледирала за никакви крайности, но се наложи да дадем този брифинг, тъй като реакцията на сутрешното изявление на колегата Хаджигенов и в социалните мрежи, и в журналистическите среди беше прекалено бурен. Смятам, че ако си дадем не 100 дни, но няколко дни за всички нови в политиката хора, които не са пробвали какъв ефект произвеждат думите, ще намерим едно по-златно сечение и едно по-умерено възприемане на изявления, които може би биха могли да бъдат по-обрани, по-разумни“, каза още Татяна Дончева.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *