• ср. ян. 19th, 2022

ТЕСТ: Можеш да доживееш готова магистрала Хемус?

Bychaspic

ян. 8, 2022

Магистрала „Хемус“ стана не само историческа по времето, необходимо за завършването й, а и много съвременна, покрай корупционните скандали, свързани с нея.

При толкова много въпросителни, има още един главен въпрос: въобще цялата тая работа ще я доживееш ли?, пише Актуално. А дано, но за всеки случай – тествай се тук.

1. Как се грижиш за здравето си?

а) Ходя по 5 километра всеки ден, спортувам общо четири часа на седмица, не съм ям дюнер от 10 години, ваксиниран съм на решето и в момента ми е малко трудно да отговоря докрай, понеже медитирам.

б) Мога да си снимам пепелника и да ви го пратя, обаче не излиза добре на снимката, понеже съм замъглил цялата стая.

2. Кога последно си пътувал в Северна България?

а) В Северна България последно пътувах през лятото на 2011-та година, оттогава до Варна ползвам само самолет, а Русе ми изглежда неслучайно във виенски стил, понеже ми е по-лесно да стигна до Виена.

б) Лангъркам се по 6-7 часа, и пътувам често до Силистра. Някъде около Плевен ми става лошо, но съм закачил шест икони пред стъклото и кат стане зор им се примолвам.

3. Какво си чувал за магистралата от близките си?

а) Дядо ми, Бог да го прости, беше силно ентусиазиран при започването й, и разказваше, че ще доживее магистралата, както и много други работи. Доживя наистина многото други работи. Имах и една леля, която тръгна към Варна преди четиринадесетина години, но оттогава не съм я чувал. Последно беше някъде към Луковит.

б) Редовно си звъним като съм на път да видят къде съм и ми пращат провизии по доставчици, за да стигна. Но сме свикнали.

4. Какво мислиш за настоящия скандал около магистралата?

а) Това нещо ако не се разплете докрай, значи не е имало смисъл от никаква промяна. Като се разплете, виновните трябва да бъдат осъдени да бачкат завинаги на самата магистрала и тъкмо, когато я направят, да трябва да я почват от начало.

б) А, въобще не се интересувам, тоя Бойко Рашков ми е ясен, поръчкова работа, как пък не разкри нещо извън ГЕРБ.

5. Колко според теб е нормалното време, което бе необходимо за тази магистрала?

а) Трябваше да е готова в най-лошия случай около 1995-та година и то калкулирайки всички забавяния около смяната на системата, корупцията, рекетьорските групировки.

б) Хубавите неща отнемат време. На една претупана работа винаги ѝ личи. Ето например магистрала „Тракия“ – нарочно избързаха и сега постоянно проблеми.

6. Как си представяш нейното завършване?

а) Трябва да мога да си представя завършването на нагрухтяването, но то никога не свършва.

б) Ей са ше стане – година-две.

Ако имаш най-много отговори А)

Имаш всички биологични дадености, за да дочакаш. Налице е също правилна мисловна настройка, воля и дисциплина. Остава единствено дълголетието и необходимото търпение.

Ако имаш най-много отговори Б)

Това, че най-общата ти незаинтересованост с най-общата политическа незаинтересованост съвпадат – в това няма нищо случайно.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.