• пн. окт. 18th, 2021

Тома Биков разкри: Красимир Вълчев предложи проф. Герджиков за кандидат-президент

Bychaspic

окт. 3, 2021

„Бойко Борисов щеше да спечели президентските избори, ако се беше явил срещу непознатия тогава Румен Радев. Във всяка президентска надпревара има изненади. Кой би предположил, че Петър Стоянов ще загуби от Георги Първанов или Цецка Цачева – от Радев? Ние напълно осъзнато сме готови да се надскочим като партийна структура. Искаме страната ни да има президент на Република България, а не на ГЕРБ или на БСП. Виждаме тази възможност в момента. Аз заставам зад кандидатурата на проф. Анастас Герджиков. Бившият министър на образованието Краси Вълчев постави темата за проф. Герджиков“.

Това заяви бившият депутат от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Той коментира и кандидатурата на Лозан Панов, за когото преди „Капитал“ е писал, че е човек на ДПС, а накрая се оказало, че е от ДБ. „Мирът винаги се крепи на компромиси. Безкомпромисни са били Сталин, Хитлер и Мусолини. Аз съм сигурен, че Панов има добри намерения.

Не познавам добре Невяна Митева. Тя е избор на Анастас Герджиков. Вероятно като пиар е работила и с Румен Радев. Тя е комуникативен човек, който е работил на терен в армията. Жена в армията е повече от мъж. До нас трябва да има жени, за да ни свалят на земята“, каза още Биков.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.