• чт. окт. 28th, 2021

Ученикът, бит от полицай: Налагаше ме с юмруци

Bychaspic

окт. 2, 2021
Полицейски служител се саморазправя с младеж, който си изхвърлил фаса на тротоар в Благоевград. Момчето е с травми в областта на главата, а срещу униформения започва дисциплинарна проверка.

Още по темата

1 окт 2021 23:28

75

В петъчния късен следобед дванайсетокласникът Кирил Златарски е в междучасие заедно със свой приятел. Пред един от блоковете в близост до училището Кирил хвърлил на земята фас от цигара.

„Появи се мъж на около 40 години и започна да ме обижда мен и моя приятел, какви сме били. Човекът тръгна към мен, закани се да ме бие, продължи да ме обижда, след което ме свали на земята, аз му репликирах с обидни думи в знак на защита и започна да ме налага с юмруци, да ме задушава“, разказва преживяното Кирил пред Bulgaria ON AIR.

Физическото насилие продължава няколко минути. Кирил понася множество удари, а накрая полицейският служител го удря и с камък в крака. Момчето признава, че е обидил полицая, но това се случило едва след като той вече го бил ударил.

От полицията съобщиха, че случаят ще се проверява, за да се установи какво е провокирало агресията на полицая и трябва ли той да бъде наказан.


 

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.