• чт. ян. 20th, 2022

Цончо Ганев, „Възраждане“: Полицията беше мила към протестиращите. Благодаря на Бойко Рашков

Bychaspic

ян. 13, 2022

Не искам да ме вкарате в темата за чиповете и как те се отразяват на нашите депутати, които са ваксинирани. Не знам, защо стана новина изявление на участник в протеста, че с ваксините се чипират хората, а ваксините са измислен коктейл. Не е новина, че в нашата група в парламента имаме ваксинирани.

Това заяви в студиото на Нова ТВ Цончо Ганев, зам. председател на парламента и част от ръководството на „Възраждане“. Въпреки настойчивите въпроси на водещите той се измъкна и отказа да коментира безумните внушения от протеста на „Възраждане“ пред Народното събрание, които убеждаваха, че с ваксините ни чипират, за да ни управляват.
Младият политик призна, че полицията е била мила към протестиращите.

Благодаря на Бойко Рашков за поведението на полицията. Протестът не е предизвикал провокации и безредици. Нашето общество е силно фрагментирано и трябва да се чуят позициите на всички страни. Поискахме да се създаде работна комисия в парламента по темата за противодействието на епидемията и зелените сертификати, но управляващите отказаха. За да не се стига до такива протести правителството да слуша и другата страна на проблема. Аз не вярвам във всичките мерки, които се прилагат в тяхната сила и ефективност, обяви Ганев.

Ние не сме против хората, които искат да се ваксинират, но другите да не се насилват да си слагат ваксини. Когато ние управляваме, знаем какво да направим, добави представителят на проруската партия. Ганев се опита от телевизионния ефир да пусне фалшива новина, че премиерът Петков, въпреки че е карантиран, е бил вчера в Министерски съвет и се е срещал с хора. Ганев се оправда, че чел тази информация в някакви сайтове, но не знаел със сигурност дали е достоверна.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.