• пт. мар. 29th, 2024

Шиниъд О’Конър влезе в болница дни след смъртта на сина си: Загубена съм без детето и мразя себе си

Bychaspic

ян. 15, 2022

Певицата Шиниъд О’Конър беше приета в болница само дни след трагичната смърт на сина ѝ. 17-годишният Шейн бе намерен мъртъв след два дни издирване, а властите обявиха, че момчето само е сложило край на живота си, съобщи БНР.

След загубата на момчето изпълнителката бе изключително открита към феновете си в социалните мрежи и в четвъртък написа в туитър, че „смъртта на Шейн не е ничия вина, освен моя“, и добави, че обмисля самоубийство.

Снощи певицата написа:

„Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с ченгета на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болницата ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това в момента е само отлагане на неизбежното“.

Шейн беше намерен мъртъв на 7 януари. Преди дни певицата разказа пред феновете си как детето е планирало собственото си погребение месец преди да посегне на живота си.

Тя отправи нападки срещу здравните власти, и по-специално срещу професионалистите по психично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето. По-късно покрусената майка оттегли обвиненията си.

Шиниъд, която промени името си на Шухада Дейвит през 2018 г., обяви, че починалото момче ще бъде погребано на индуистка церемония, на която ще присъстват само тя и баща му Донал Луни.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *