• чт. ян. 20th, 2022

Юлиан Ангелов: Двоен аршин! Защо управляващите са карантинирани по новите правила?

Bychaspic

ян. 14, 2022

Политикът от ВМРО Юлиан Ангелов пита защо управляващите са карантинирани по новите правила от вторник, а за редовите граждани, които са под карантина при заварено положение, промените не са валидни. Позицията си той излага в страницата си във Фейсбук.

Според него „новият морал“ и „промяната“, са доброто познато старо. Или казано по друг начин – Законът е за кон, не за кокошка“.

Ето го и целия пост на Юлиан Ангелов:

Двоен аршин при карантинирането заради КОВИД. Съгласно заповед на МЗ от вторник се променя срокът за карантината при заразени и контактни с КОВИД. До тук добре, но се оказва, че за редовите граждани, които са под карантина при заварено положение, тези промени не са валидни и за тях продължителността на изолацията е по старите правила (14/10 дни) и условията за брой ваксини, бустер или преболедуване не важат.

За власт имащите, които присъстваха на КСНС този понеделник и бяха контактни със заразен обаче, заварено положение няма. Тях ги карантинират при новите условия от вторник.

По този начин и президентът и премиерът и другите политици ще са облагодетелствени, спрямо обикновения българин. Сигурно ще чуем много обяснения по този въпрос от здравните власти, но фактът е факт и „новият морал“ и „промяната“, са доброто познато старо. Или казано по друг начин – Законът е за кон, не за кокошка.

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ot-dnes-11-yanuari-prodlzhitelnostta-na-izolaciyat/?fbclid=IwAR10STYIsgI819aDImH4uANXKMxy4Kpksp6d9jW6ZPn_5-KmsEvtY5b1K0k

„>

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.