• пт. мар. 29th, 2024

Ангелов: В парламента сме натъпкати като сардели, имаме по-голяма зала

Bychaspic

ян. 15, 2022
Ангелов: В парламента сме натъпкати като сардели, имаме по-голяма зала

Снимка: БГНЕС

Като безотговорно поведение определи бившият здравен министър Костадин Ангелов случващото се в парламента.

„Натъпкани сме като сардели, не се спазват никакви правила, депутати не носят маски“, обясни пред Нова тв депутатът от ГЕРБ.

Още по темата

13 яну 2022 13:43

101

„Имаме много по-голяма зала, където има вентилация, по-голямо разстояние един от друг между депутатите, рискът там е много по-малък“, заяви Ангелов.

Относно теста на председателя на НС Никола Минчев, Ангелов каза: „Това започна да прилича на продължение на сериала „Дързост и красота“.

„В първия епизод се каза, че е положителен, във втория се появи втора страница от неговия тест, която породи въпроси. После се появи първа страница от теста му. Последва едно прессъобщение на НС, което отново събуди много въпроси, като коя е тази денонощна лаборатория в болница „Лозенец“. Тя не е денонощна, лабораторията работи по заявка. Този тест е планов. В едно от прессъобщенията се появи и „лекуващ лекар“. Той какво е лекувал? Това означава ли, че председателят на НС е имал симптоми, че се е следял и че вечерта лекарят го е посетил за планов тест?“, попита Ангелов.

„Поведението му е безотговорно, ако това е така и ако е вярно, че е подсмърчал и е пиел чай по време на КСНС“, каза Ангелов. „Подозирам това, че той е имал симптоми преди Консултативния съвет и е отишъл, за да не се проведе срещата със Северна Македония, която бе анонсирана от премиера“, каза още Ангелов.

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *