• пт. мар. 29th, 2024

Атанасова: COVID-19 спасява премиера от срам в Скопие

Bychaspic

ян. 11, 2022

Считам за проява на пълна безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г- н Минчев, който над шест часа беше със всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с COVID-19. Такава критика отправи председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите й още в началото на съвета е станало яснo, че председателят на групата на „Продължаваме промяната“ в парламента е с коронавирус, като за това е съобщил именно Никола Минчев.

На практика заради неговото лекомислено поведение, държавата ще се ръководи на автопилот – без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник – председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби. А Външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник – министър – имунолог, след като министърът е с COVID – 19, а заместник – министъра би трябвало да е карантиниран, след като присъстваше също на КСНС“, пише Атанасова в пост във Фейсбук.

„Желая здраве на всички и се надявам, че това не е добре обмислена „уважителна причина“, свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС.

До тук фактите, а сега размислите: Ако вярваме на науката, Минчев вероятно е имал симптоми, и трябваше да предприеме мерки преди КСНС.

Но, ако вярваме на конспирацията, COVID-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му – президента на републиката Румен Радев.

П.П. Ваксинирана и преболедувала съм“, завършва поста на Атанасова.

„>

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *