• чт. апр. 18th, 2024

Атанасов: ГЕРБ се опитват да пробият изолацията, но няма да успеят

Bychaspic

окт. 14, 2021
Атанасов: ГЕРБ се опитват да пробият изолацията, но няма да успеят

Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се опитват да пробият изолацията – това е тяхно право, но няма да успеят, коментира в ефира на Нова телевизия съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов.

По думите му формацията няма да води разговори с партията на Борисов.

Атанасов е на мнение, че Лозан Панов има качества да бъде президент и „Демократична България ще работи за това хората да го разберат.

Още по темата

13 окт 2021 11:22

62

12 окт 2021 16:38

388

„Той е издигнат от „Правосъдие за всеки”, с които имаме много близки точки и сме си взаимодействали. Той е високообразован, самостоятелен човек, с особен и твърд характер. Много харесвам такива хора и ги подкрепям, но не бива да очаквате, че ще бъдем единодушни с него по всички теми. Подкрепихме го, защото той показа, че е абсолютно независим при взимане на решения. Държавният глава трябва да е човек, който да се опитва да работи с всички, но да взима сам решенията си, а не да бъде подвластен на една или друга среда”, коментира съпредседателят на ДБ.

По думите му в момента държавата действително е в тежка политическа криза.

„Това се отразява както на социалния живот, така и на икономиката. Трябва да работим за това да измъкнем страната от тази криза”, коментира още съпредседателят на „Демократична България“.

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *