• чт. мар. 28th, 2024

Борисов: Кабинетът изостави народа – който оцелее, оцелее

Bychaspic

окт. 2, 2021
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Снимка: БГНЕС

„Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа – който оцелее, оцелее“ заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

„Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата“, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори – ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

„Да си избере една партия“, поръча Борисов Според него, моделът „Радев“ бил намаляване на чуждестранните инвестиции. „Забравихме какво е еврозона“, категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Източник: https://dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *