• пт. апр. 19th, 2024

„Възраждане“: Ако Варна реши – правителството си заминава

Bychaspic

май 10, 2022

„Ако Варна реши, правителството си заминава!“.

Това обявиха от партия „Възраждане“ в навечерието на националния протест срещу правителството, който ще се проведе в морската столица утре, 11 май, от 18 часа, пред Областната дирекция.

В изявлението на партията на Костадин Костадинов, публикувано в официалния сайт на формацията в Интернет, се посочват още основните опорни точки, заради които утре ще бъде поискана оставката на кабинета:

„Правителство, което успя само за няколко месеца с политическите си решения да доведе до повишаване на цената на тока, до поскъпването на всички стоки и до натоварването на българския народ да плаща санкциите, които бяха наложени под американски диктат и в обслужване на чужди интереси.

Правителството, което допусна български моряци, варненци, да бъдат използвани като жив щит от украинците, а после лично министър-председателят на България отиде в Украйна, за да благодари на Зеленски. Варненци, много промени са тръгвали от Варна, но промени истински, а не привидни. Много правителства са си тръгвали, защото варненци не са били доволни от тях.

Плановете на настоящия кабинет са Варна да е хъб за зърното на Украйна. Зърно, което не се знае какво е, дали не е заразено, а и защо ни е зърно, като житницата на България е до Варна.
Варна не е работилница за унищожена военна техника. Варна не е военен полигон, нито база на НАТО.

Варна е морската ни столица, градът, който обичаме, в който възпитаваме и отглеждаме децата си, и ние няма да го дадем и ще се борим за него. За това да е свободен. На 11-ти май 2022 г. от 18:00 ч. пред Областна администрация Варна ще поискаме оставката на правителството и ако варненци решим, няма да се приберем по домовете си, докато не подаде оставка правителството.

Варненци, съдбата на България е във вашите ръце. Многократно сме показали, че ако Варна реши, правителството си заминава“.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *