• сб. апр. 20th, 2024

Дани Каназирева: Правилният път е стабилно дясно проевропейско правителство

Bychaspic

апр. 14, 2021

Избраната за народен представител от ГЕРБ Дани Каназирева, която до момента беше областен управител на Пловдив заяви, че партията е безспорният победител от вота на 4 април и затова е длъжна да предложи кабинет и председател на Народното събрание, съобщи БНР.

По думите ѝ ГЕРБ няма притеснения от евентуални нови избори, нито пък от това да бъде опозиция.

Според Каназирева правилният път е стабилно дясно проевропейско правителство, което да даде сигурност на обществото в следващите месеци, защото предстои преодоляване не само на здравната криза, но и на икономическите последици от нея.

„Единственото, което чуваме в момента, е силно надвикване. Надявам се това да свърши и да станем свидетели на разумни предложения“, подчерта Каназирева.

„Интересно ми е също да чуя тези хора, които бяха избрани и имат претенции да се заявяват като победители, което за мен е абсолютно неадекватно, какви са им приоритетите, дори и на регионално ниво. Имаме – разбира се, няма как да пропуснем, нов субект, който обаче до този момент като водещ само задава въпроси. Вече е време да започне да дава и отговори“, добави тя.

„Моята работа ще бъде публична и ще продължа да се срещам с граждани“, каза още Каназирева.

Тя допълни, че като депутат ще продължи внимателно да следи какво се случва с кариерите над Белащица, биоцентралата в Труд и проблема с водата в Брестовица, за да отстоява обществения интерес.

От утре изпълняващ длъжността „областен управител“ ще е досегашният заместник на Дани Каназирева – Петър Перов.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *