• пт. мар. 29th, 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2022

Bychaspic

май 10, 2022

В утрешния ден е добре да разсъждавате върху единството на всички неща, за вашето място в този свят

Добре е да отидете на църква, храм или да излезете сред природата, за да размишлявате за вечното. Ако успеете да почувствате връзка с Вселената, с Бог, с всеки човек, тогава можете вътрешно да поискате/пожелаете всичко.

Във времето от 14:00 до 16:00 часа бъдете предпазливи и внимателни. Оформя се труден планетен аспект, който създава напрежение, предразполага към конфликти, така че би било най-добре да си почивате и да не инициирате никакви действия, защото не сте сигурни дали е правилно. Избягвайте всякакви кавги. След 16:00 часа на хоризонта се задава нов хармоничен аспект, който ще продължи да действа до 18:00 часа и ще благоприятства отношенията, доброто настроение.

Овен

Чувствеността е подчертана днес и това допринася много за цялостното впечатление, което оставяте. Един разговор с приятел може да ви сближи още повече. Бъдете готови за много честност и от двете страни, да слушате внимателно, но и да давате адекватни съвети.

Телец 

Днес сте отдадени на многото си задължения, делови контакти. Облекчението ще дойде през втората част на деня, както евентуално и възможността за финансов приток. Има вероятност да осъществите приятно запознанство чрез приятели или случайно.

Близнаци 

Ситуациите на работното място от предишните дни са ви изморили малко повече и въпреки че ще се опитвате да се съсредоточите върху това, което трябва да направите, може да има пропуски от ваша страна.

Рак 

Използвайте този ден, за да направите това, което сте пропуснали. Ще успеете да намерите начин да решите някои по-важни задължения. Някой много фино и загатващо ви показва колко се интересува от вас.

Лъв 

Преди обяд сте доста самовглъбени в себе си. През втората част на работния ден ще функционирате по-добре и някои обстоятелства ще се обърнат във ваша полза. Излизането и контактите с приятели ви носят добро настроение и релакс.

Дева 

Днес ще можете да се справите както с по-сложни, така и с по-взискателни задачи. Имате добро фокусиране и концентрация, хладен разум и добро аналитично мислене. Ако имате разногласия с някого, добър момент за помирение.

Везни 

Когато правите някакви уговорки, опитайте се да бъдете по-ясни и конкретни. Оставете втората половина от работния ден за решаване на важни задължения, защото ще бъдете по-концентрирани и ще мислите по-добре. Настроението ви значително се подобрява.

Скорпион

Може да изисквате твърде много от себе си в този момент. Не бъдете толкова самокритични. Страхотен ден за любов – покажете на партньора си колко много ви е грижа за него. Зарадвайте го с някакъв романтичен жест.

Стрелец 

Предстои ви страхотен ден и някои от вас може да получат похвала или приятна изненада. Някои ситуации се разрешават лесно, по-добре от очакванията ви. Някой може да се опита да ви манипулира, не позволявайте това да се случи.

Козирог 

Не бъдете твърде сериозни, доколкото е възможно, но и не отивайте в другата крайност. Много е възможно партньорът ви да не разбере чувството ви за хумор. Най-разумно би било да се насладите на красивите моменти със спокоен и непринуден разговор.

Водолей

Неочакван, но повече от добре дошъл финансов стимул може да озари деня ви. Нека компания ви прави близък приятел, който е готов да се забавлява и да си прекара добре. Можете също да очаквате положителни промени.

Риби

Днес бихте могли да разберете напълно погрешно знак или дума, адресирани до вас. Може да си помислите, че това е някаква критика, но грешите. Този, който го прави не осъзнава колко сте чувствителни и предполага, че може да ви е забавно казаното.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *