• пт. апр. 19th, 2024

Дневен хороскоп за 2 април 2021

Bychaspic

апр. 6, 2021

Мълчанието ви днес наистина може да бъде злато

В петък ще се наложи да съчетаете силните вибрации на април към приключване на важни дела, с търсене на максимално мъдри и практични решения. Днес не е време за борба, а за хармонизиране на противоположностите, на различните хора, мнения и настроения. Днес се пригответе повече да слушате какво приказват другите.

Мълчанието ви днес наистина може да бъде злато. В ден като този напълно важи поговорката: „Език мой, враг мой“. Неуместен коментар или забележка може да предизвика серия от неприятни конфликти и сложни обяснения.

Този ден носи интересни за вас контакти и преживявания с жена от друго населено място, или от друга националност или религия, която е над 35 годишна възраст. Уреждането на финансови въпроси и проблеми днес може да се окаже по-сложно отколкото сте очаквали. Денят не носи парични затруднения, но внимание и предпазливост при работа с пари ще е много желателна за вас.

Здравето на момиче или на млада жена днес може да изиска лекарски преглед, лечение или терапия. В петък мнозина от вас ще ангажименти в дома си свързани с техника, с различни неотложни промени и други. През този ден ще бъде много важно да не обръщате внимание на всякакви новини и коментари, които могат да развалят настроението ви. В следобедните и вечерни часове ще проведете интересен или важен разговор с приятели. 

Овен

Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. април сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Телец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Близнаци

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Рак

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утре просто е такъв ден.

Лъв

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Обърнете внимание на семейството си. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Дева

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Деловият ден на Девите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Везни

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни при работа с пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Анализирайте работата си, за да се справите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете оптимисти.

Стрелец

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Добре би било да се погрижите за здравето си. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Изясняват се нещата и в любовта. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Утре проведете консултации.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Риби

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Добре би било да се погрижите за здравето си. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *