• ср. апр. 17th, 2024

Евгений Дайнов: Очаквам Герджиков да се издъни като Цачева

Bychaspic

окт. 4, 2021

Очаквам кампанията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по същия начин по който се издъни кампанията на Цецка Цачева. Дори по-лошо, защото Герджиков не е представителен за ГЕРБ. Те се опитват да се скрият зад него, а той не е изправен, няма достатъчно широк гръб зад който да се скрият. Той е наведен и плах човек. Това коментира политологът Евгений Дайнов.

„Очаквам Герджиков да има много лош резултат, очаквам да му се разпадне кампанията по някое време и очаквам Панов да вземе по-добър резултат, отколкото би изглеждало към днешна дата“, добави той пред OFFNews .

Според него Панов може да вземе поне колкото Герджиков и резултатите им да са еднакви.

По думите му Лозан Панов е чудесна кандидатура, защото е в полето на публичността от много години и повдига правилни въпроси непрекъснато – за правото, за справедливостта и т.н.

„Освен това е чудесна, защото може да се окаже обединител на по-прогресивните хора в България, част от които биха гласували за Радев, защото застана срещу системата, но мисля, че Лозан Панов ще завърне част от тях. Много сериозна кандидатура и много навременна“, добави Дайнов.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *