• чт. мар. 28th, 2024

Ето какво е значението на номерата, изтеглени от ЦИК, според нумерологията

Bychaspic

окт. 13, 2021

ЦИК изтегли номерата на вписване на партиите и кандидатите в бюлетината за гласуване на изборите на 14 ноември.

Първите реакции на основните играчи в битката за парламента не закъсняха – очаквано всеки от тях хареса жалона на съдбата и провидя благоприятни резултати.

 

Нека обаче да видим и другата гледна точка за „магията на числата“ – тази на нумерологията.

6  олицетворява ОПИТА ОТ МИНАЛОТО

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, които влизат в надпреварата за „Дондуков“ 2 за втори мандат, са под номер 6, числото на отговорността и инициативата.

Числото на баланса, символизира семейството и фамилията, уюта и удобството на дома, грижата за благото на близките. Шестицата олицетворява наследяването, опита от миналото, сърцето и в буквален, и в преносен смисъл. 

Числото символизира честността. Това число мрази невниманието и безполезния труд, който не дава резултат, така че призовава за поемане на отговорност и инициатива. 

15 носи ПРОМЯНАТА

Основните опоненти на досегашната президентска двойка проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева могат да бъдат подкрепени с номер 15. Числото най-общо казано носи промяна.

Комбинацията от 1+5 дава уникална енергия на петнайсетицата –  вътрешен стремеж към изследване на нови неща в комбинация с  идеализъм. Номер 15 се смята за добър лидер, носи влиятелност и увереност, достига до мъдри решения и оптимални резултати. В нумерологията числото има за задача да показва любов и да учи другите. 

Номер 15 представлява положителни промени в живота. Това число обикновено идва, когато Вселената изпраща вълна от положителни промени.

 

17 е числото на ВОЛЯТА

В жребия днес съдбата отреди на кандидатите на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова да се явят под номер 17, числото на волята. 

По същество номер 17 в нумерологията има значението на подобрената божествена седморка, влиянието на седемнадесетицата просто не може да бъде пропуснато. Независимостта е едно от най-важните значения на номер 17 в нумерологията. 

Това число се счита за силно духовно число и се разглежда като специално. Хората под влияние на номер 17 излъчват лидерски умения и голямо чувство за преценка.

19 е числото на КЪСМЕТА

Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе пък ще се очакват гражданска подкрепа с номер 19 в бюлетината. Числото на късмета.

Номер 19 в нумерологията означава най-висока цел, засилено влияние добър план върху материалния свят. Комбинацията от числата 1 и 9 дава мощен резултат и позволява постигане на целта въпреки всички препятствия. 

А сега нека обърнем поглед и към номерата, с които партиите и коалициите ще бъдат вписани в изборната бюлетина на предстоящия парламентарен вот на 14 ноември. 

24 е числото на ПЕСИМИЗМА

Най-малкият номер, който се изтегли, следваше най-големия номер от предходната процедура – така с най-малък е партия „Има такъв народ“ под номер 24.

Според нумерологията 24 е числото на песимизма и чувствителността, но и на неувереността. Дори най-малкият риск за въвлечените е  необоснован, често оставят възможностите да им се изплъзнат, и след това винят съдбата.

25 носи РИСК ОТ ВНЕЗАПНО ПРОПАДАНЕ 

С номер 25 на изборите ще се явят от „Продължаваме промяната“. Числото на партньорството и дипломацията. 

Според номерологията комбинацията от 2 и 5 насочва към предстоящи промени, който подобряват живота на въвлечените. Духовното значение може да се намери в сумата от числата, което е 7 – число, което от своя страна съчетава индивидуалните вибрации на цифрите. 25 също носи хармония и величие, но и известен риск от внезапно пропадане.

30 е числото на АМБИЦИЯТА И ВЛАСТТА

„Демократична България“ пък ще е под номер 30 в бюлетината. Числото на амбицията и властта.

3 се характеризира със сила, настъпателност, действеност, организираност, решително преодоляване на трудностите, работоспособност. 

31 – без ПРЕКАЛЕНА АКТИВНОСТ

Номерът на КП „Изправи се БГ! Ние идваме!“ пък е 31. Числото на самоинициативата. Носи яркост и харизма, но не и без прекалена активност.

 32 – ЛИДЕРСТВО, СЛУЖБА НА НАРОДА

Под номер 32 е коалицията „ГЕРБ-СДС“. Числото на действието, свързва се с работа и активност. Лидерско число, символ на промяна. 

3 се свързва с реалността, реалните проблеми и реалните решения, 2 е числото на службата. Означава служба на народа.

33 – ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕШЕН КРАЙ НА НАЧИНАНИЕТО

 

С номер 33 на изборите за парламент ще се яви „БСП за България“. Едно социално число. 33 използва пълния си потенциал, като не полага лични цели, а се фокусира върху хуманни проблеми. 

Числото 33 говори за пълно разбиране, работа с много знания, винаги проверяване на фактите и гаранция за успешен край на начинанието.

Нумерологията е доста любопитна наука, предлагаща интересни тълкувания на съществуващи факти. Дали символиката, скрита в номерата на всяка кандидат-президентска двойка и на всяка партия и коалиция обаче ще се окаже точна, ще видим в дена на вота, 14 ноември. 

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *