• чт. апр. 18th, 2024

Марсиал ще продължи кариерата си в Монако според Бетано

Bychaspic

ян. 1, 2022

Антони Марсиал иска да напусне Манчестър Юнайтед още през тази зима и вече го е споделил с новия си наставник Ралф Рангник

Естествено, интересът към френското острие е доста сериозен, а в следващите редове, букмейкъра Бетано ще ви запознае с най-вероятните варианти.

Марсиал кара седмата си година на „Олд Трафорд“, но така и не успя да се утвърди в стартовите 11 и да сбъдне огромните очаквания на феновете. Той бе привлечен още в тийнейджърска възраст, а стартът му бе летящ – гол срещу Ливърпул в дебютния му мач от Висшата лига.

В момента обаче, Юнайтед разполага с доста атакуващи опции, а игровите минути за французина стават все по-малко.

Трансферите в средата на сезона са доста трудни за преговаряне, както поясни и Рангник, но клубът е готов да уважи решението на играча. Новият треньор на „червените дяволи“ коментира ситуацията по следния начин: „Разговаряхме в дълбочина. Той ми обясни, че след 7 години в клуба е време да потърси ново предизвикателство. За мен това е разбираемо, но трябва да обсъдим как подобен трансфер ще повлияе на клуба и едва тогава да вземем решение. Намираме се в пандемични времена и все още участваме в три състезания, в които имаме сериозни амбиции. Казах му директно, ако никой клуб не го пожелае, ние искаме да го задържим. Освен това, евентуална трансферна сума трябва да задоволи интереса на Манчестър Юнайтед.“

Въпреки непостоянната форма на Марсиал, неговите качества все още предизвикват изумителен интерес, а Бетано БГ ще ви запознае с 5-те най-вероятни възможности.

Лион

„Хлапетата“ още търсят вдъхновяващия играч, който да замести Мемфис Депай след трансфера в Барселона през лятото.

Нидерландецът носеше огромна част от попаденията на тима. През този сезон, нито един играч на Лион не е вкарал повече от 4 гола в Лига 1. Марсиал има опит във френското първенство, където проби в мъжкия футбол с екипа на Монако, преди да заслужи скъпоструващ трансфер към „Олд Трафорд“. Евентуално завръщане в родината, при това с клуба, във който е изкарал юношеските си години, може да се отрази отлично на Марсиал. Никой не се съмнява в неговите качества, проблемите му обаче са психически, а позната среда, може би, ще изкара най-доброто от него. Трансфер в посока „Групама Стейдиъм“ би бил от полза на двете страни, а betano смята, че Марсиал лесно ще се утвърди като топ голмайстор с екипа на „хлапетата“.

Севиля

Испанският клуб дори е отправил официална оферта за наем до края на сезона. Севиля може да осигури европейски футбол за Марсиал. Макар, че той ще трябва да свали претенциите си от Шампионска лига към Лига Европа.

Освен всичко, Антони ще има водеща роля в атаката на „белите“. Голямата звезда на тима е Юсуф Ен-Несери, към когото има много сериозен интерес от Арсенал.

Нюкасъл

Тимът вече няма финансови проблеми, но пък сянката на изпадането е все по-осезаема. Естествено, към този момент Нюкасъл е опция за всеки футболист. „Свраките“ ще харчат сериозно още през зимата, а Марсиал е след малкото класни опции. Ако смятате, че французинът иска да остане във Висшата лига, „Сейнт Джеймсис Парк“ е най-вероятната дестинация. Ако трябва да залагаме в betano бг, ние предполагаме, че Марсиал ще иска да смени първенството.

Арсенал

След множество трансфери в обратна посока, феновете на Арсенал биха се насладили на подобен ход. Такъв обаче е малко вероятен. „Артилеристите“ уж имат и интерес към Мейсън Грийнуулд, но Артета разполага с достатъчно талант по двете крила и по-скоро ще се фокусира върху привличането на типичен таран. И все пак, договорите на Абумеянг и Лаказет изтичат след 6 месеца, а клубът определено се нуждае от подсилване в атака.

Монако

Един романтичен трансфер. Точно с екипа на Монако Марсиал изгря на световната сцена и това изглежда като идеалния вариант за възраждане на неговата кариера.

Френският тим е свикнал по-често да се разделя с големите си звезди, но желанието за напускане на Марсиал може да е перфектната възможност да прибавят доказана класа към своя състав.

Само на 26 години, французинът има още какво да покаже от безспорния си потенциал. Ако пък трябва да поставим залог, от Бетано България съветват да изберете Монако за следващ клуб в кариерата на Антони Марсиал.

Източник: www.dunavmost.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *