• чт. мар. 28th, 2024

Пендаровски: В очакване на новата 2022 г. нека се обърнем към надеждата и вярата

Bychaspic

дек. 31, 2021

„Изпращаме още една година, която премина с пандемията, която отне много животи. Година, в която загубихме много наши съграждани в две големи катастрофи, загуби, каквито отдавна не помним“, се казва в обръщение към гражданите на Република Северна Македония на президента Стево Пендаровски по повод настъпването на 2022 година.

„Жертвата, солидарността и отговорността на здравни специалисти, спасители, доброволци и други добронамерени хора, които преодоляват етнически, религиозни, политически и социални различия, за да помогнат на нуждаещите се, са нашите герои за тази година“, посочва още държавният глава.

В очакване на новата 2022 г. нека се обърнем към надеждата и вярата, които ще ни помогнат да изградим проспериращо общество, в което всички ще бъдем равни пред закона. Общество, което ще се грижи за слабите, ще цени и награждава добродетелните, в което младите хора ще искат да останат и да се постигат в страната си. Пожелавам ви спокойни празници със семейството и приятелите и новата 2022 г. да ни донесе много здраве“, завършва обръщението си Пендаровски.

Източник: http://epicenter.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *